Miért vannak sokan oda a TSM féle módszerért?
Figyelt kérdés
Én is próbáltam ezt a nagy súlyos, kis ismétléses edzést és semmivel nem fejlődtem jobban, mint mikor magasabb ismétlésszámmal csináltam. Annyi, hogy rosszabbnak éreztem az izületeimet, meg eleve sokkal sérülésveszélyesebb. Ezért is jobb például a Jenő edzésterve, mióta azt csinálom sokkal jobban fejlődök.2017. jún. 18. 10:55
1/16 anonim válasza:
Bolo féle edzés a legjobb. Kínais kérdések jobbak voltak.
2/16 anonim válasza:
Mert elhitték, hogy Suileman naturál, aztán azt hiszik, hogy ők is pumpálgatással és szabálytalan gyakorlatokkal fognak edzeni.
4/16 Cortez70 válasza:
Mert naturalban ez működik, nem a kis súlyos bohóckodás.
5/16 A kérdező kommentje:
Naturál vagyok, mégis jobban fejlődök a Jenő módszerével. Akkor most ez hogy van?
2017. jún. 18. 11:08
6/16 Cortez70 válasza:
Sehogy. Csináld ami neked jó, más meg hadd végezze ami neki jó. Ilyen egyszerű.
7/16 anonim válasza:
Te úgy fejlődsz, mi így, nem fogjuk azért Jenő módszerét használni mert te attól fejlődsz.
8/16 anonim válasza:
naturálban néhány év után kis súlytól nem tudsz fejlődni.
9/16 anonim válasza:
Te már megint ez a Jenős gyerek vagy? Nem unod még? Ha neked az jobb, akkor csináld azt, nekünk mindegy. Mondjuk azért egy formát megnéznék ha már ennyiszer ki kell írni, hogy te milyen jól fejlődsz a Jenő féle edzéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!