Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Páldi Gabi vádlinál miért nem...

Páldi Gabi vádlinál miért nem engedi le teljesen a súlyt? (nem fikázás! )

Figyelt kérdés
Láttam az egyik videót,ahol Smith-keretben vádlizik és nem áll egy emelvényen,hogy megnyújtsa a vádliját,hanem csak,ráfeszítés után,leteszi a lábát a földre.Ez miért van így is fejlődik a vádli?
2017. jún. 18. 09:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13%
Hát nem tudom, téged is lepontoztak. Meglehet, hogy te is troll vagy :)
2017. jún. 18. 10:52
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem trollkodik, komolyan gondolja.
2017. jún. 18. 10:57
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Trollkodik
2017. jún. 18. 11:03
 24/27 anonim ***** válasza:

Csípem a sok hozzáértőt, akik gondolnak erről valamit majd úgy írják le, mintha máshol olvasták volna..

A nagyon fent tapadt vádli esetében hosszú az Achilles ín ami gazdaságosabbá teszi az ember számára a sétálást és a futást, mert az ín-reflex rengeteget át tud venni a terhelésből. Ezért fejlődik sokkal nehezebben ezen emberek vádlija. A futóké sem brutál nagy, a sprintereké sem, pont emiatt. Akinek nagy az hamarabb fárad ilyen távokon.

Azért edzi így, mert így kilövi az achilles ínreflexet ami bekapcsolna ha levinné teljesen. Viszont arra figyel hogy fent totál ráfeszítsen. Gondolom figyel rá. bár nem tudom kiről van szó.

2017. jún. 18. 11:44
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom,ez hol volt idióta kérdés,na mindegy...

#15 ha mondjuk oldalemelésnél belelendítek a pozitívnál,de aránylag lassan engedem vissza,akkor is erősödni fogok?

2017. jún. 18. 13:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Mert átalrítta a fejlődést
2017. jún. 18. 14:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Lazy Lover inkább abba kéne hagynod az izolálgatást és néznél is ki valahogy.
2017. jún. 18. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!