Páldi Gabi vádlinál miért nem engedi le teljesen a súlyt? (nem fikázás! )
Figyelt kérdés
Láttam az egyik videót,ahol Smith-keretben vádlizik és nem áll egy emelvényen,hogy megnyújtsa a vádliját,hanem csak,ráfeszítés után,leteszi a lábát a földre.Ez miért van így is fejlődik a vádli?2017. jún. 18. 09:12
11/27 anonim válasza:
Ha lenne esze, nem az egója uralkodna, még a súlyt sem bírja el. Aztán csodálkozik, ha lesérül.
12/27 anonim válasza:
Még szerencse, hogy te okosabb vagy nála és te elbírod a súlyt amit kell, igaz mester?
13/27 anonim válasza:
Okosabb vagyok, mivel Kiss Jenő elveit követem. Azért megnézheted mennyi a különbség a 2 ember között, egyik 5x akkora, mint a másik, úgy hogy öregebb és még a teszto termelése is kevesebb.
14/27 anonim válasza:
Ja, hogy te vagy az a troll gyerek. Már minden világos.
15/27 anonim válasza:
Akár több, mint heti 1 grammnyi bevitt tesztó felett qrvára sokat jelent a természetes tesztó termelés. Ne tedd a hülyét, ha már okos nem vagy, maradj csendben.
Lazy lover. Mutasd már meg a képet ismét magadról, te szerencsétlen. Mindig mondod az agykárosult baromságaidat, de sehogy se nézel ki. Legalább hiteles lennél, ha néznél ki valahogy, de így apám..
A kérdésre válaszolva pedig, persze, hogy fejlődik. Pont szerdán beszélték a liveba, hogy elég egy szakaszban fejlődni, a többi is fog, akármit csinálsz. Pl.: fekvenyomásnál, ha csak negatív szakasz van, tehát lényegébe nyomás nincs is, akkor is fogsz a nyomásban is erősödni.
16/27 Cortez70 válasza:
15, a 40%-os gyerek csak egy troll, ne vedd komolyan.
17/27 anonim válasza:
15, a 83%-os gyerek csak egy troll, ne vedd komolyan.
18/27 Cortez70 válasza:
Ha troll lennék kisgyerek, akkor nem 83 lenne a százalék.
19/27 anonim válasza:
Nekem is volt már magasabb, csak mindig lepontoznak. :/
20/27 Cortez70 válasza:
Talán azért mert troll vagy és baromságokat írsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!