Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az a trainwithbrain-es gyerek...

Az a trainwithbrain-es gyerek edz egyáltalán?

Figyelt kérdés
Elvileg már régóta foglalkozik "testépítéssel" mégis úgy néz ki mint aki kB 3-4 hónapja edz csak. És pont ő osztogatja az észt? Nem értem én ezt a világot...
2017. jún. 15. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Állítólag edz. Állítólag :DDD Egyébként sok helytálló gondolata van amivel egyetértek, sok olyan amivel nem. De ha szereti és ehhez van kedve miért is ne videózzon, legalább nem hord össze baromságokat.(Annyit mint mások)
2017. jún. 15. 00:56
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
100%
Edz, csak szarul. Izolalgat kis súllyal és gépeken.
2017. jún. 15. 04:48
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Egy rakat videójában és cikkjében elmondja, hogy csakbelméleti síkon goglalkozik testépítéssel, de őt magát az egészsége és a fittsége érdekli, ezért edz, nem azért, hogy arnold legyen...

Am én se szeretem a csókát és baromságokat is mond sokszor, de nem egy meg nem kettő tízenéves nyomingerrel találkoztam aki az ő hatására kezdett életmódot váltani... és ezért aztán nagyon hasznosak az ilyen nyomik,mert a fiatal korosztályt bevonzzák a sportba... akinek meg van agya,úgyis túllát a baromságain...

2017. jún. 15. 07:18
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Arnold akkor sem lehetne ha rendesen edzeni. De még koxal sem, szóval ez baromság, hogy ezen múlik, hogy akarsz e Arnold lenni vagy nem. Kvara nem leszel Arnold semmilyen edzessel sem.
2017. jún. 15. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Jolvan Cortezpapi nem kell ám mindent szószerint értelmezni :D
2017. jún. 15. 07:46
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
100%
Jó, csak nem tetszik, amikor erre akar valaki hivatkozni, hogy de úgysem akarok Arnold lenni. Mintha amúgy ezen múlna bakker. :)
2017. jún. 15. 08:20
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Azért van akinél ezen múlik... nem sok de van :) tény a TWB gonyó nem ilyen.
2017. jún. 15. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:
""girnyó
2017. jún. 15. 08:48
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
:)
2017. jún. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!