Milyen jó gyakorlat van a váll oldalsó részére oldalemelésen kívül?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 22:58
1/8 anonim válasza:
Mert mi a baj az oldalemeléssel?
2/8 anonim válasza:
Nincs az oldalemelésen, illetve azok variációin kívül, specifikusan oldalsó deltára gyakorlat. Mivel annak az izomnak az az egyetlen funkciója, hogy a kart oldalt emelje. Természetesen a nyómó gyakorlatoktól is nő valamelyest az oldalsó vállizom is.
3/8 anonim válasza:
A nyomásokban is bőven szerepet játszik.
4/8 Cortez70 válasza:
Nyomaskor is kap az oldalsó fej, de nem árt rá pár sorozat oldalemeles ha el van maradva az a rész. Nem kell rá más gyakorlat.
5/8 anonim válasza:
esetleg állig húzás még jó lehet, de egy jó oldalemelés bőven elég
6/8 anonim válasza:
Én sosem bírtam az állig húzást, fáj tőle a vállam.
7/8 anonim válasza:
Oldalemeléssel hogy lehet bárkinek baja? Izületkímélő hatékony gyakorlat.
8/8 anonim válasza:
Lehet nem tudja rendesen csinálni. Akkor viszont érdemes gépen csinálni, szokni a helyes mozgástartományt, vagy ha nincs oldalemelő gép a teremben, kis súllyal begyakorolni a mozdulatot. Emlékszem az elején nekem se ment könnyen, de meg lehet tanulni, nem atomfizika. Sokkal nehezebb gyakorlatok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!