Comb elülső részére, a lábfeszítő izmokra 3 gyakorlat sok?
Figyelt kérdés
Guggolást,hack guggolást és lábnyújtást csinálnék.
Hátsó részre csak egy lenne, felhúzás vagy lábhajlítás.
2016. febr. 2. 19:04
1/9 Cortez70 válasza:
Nem sok a 3 gyakorlat feszítőre, de a hajlítókra is kellene 2 gyakorlat.
2/9 anonim válasza:
Hajlítóra mehet a felhúzás és a hajlítás, kell 2 oda is, feszítőre oké a 3.
3/9 anonim válasza:
A legtobb embernek elég a guggolás onmagaban.
4/9 Cortez70 válasza:
Neked elég? Jobb a formád csak guggolással, mint pl nekem?
6/9 anonim válasza:
Nem, csak azt mondtam hogy a legtöbb embernek elég izmos combja lesz a többi testrészéhez képest is, ha megerősödik a guggolásban, heti 2-3x csinálja. Való igaz lesznek olyanok akikek az is kevés lesz, nekik megéri +lábtolózást beiktatni, vagy ha a méretével nincsen gond csak jobban ki akarják hangsúlyozni a könnycsepp izmot, akkor nekik lábnyújtás.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak előtte vállat edzem le,és így már sok lenne,mert comb után még jön a vádli.
Nem tudom hova tegyem a vállat,mert még van hát-bicepsz meg mell-tricepsz nap?
Menjek heti 4-szer?
2016. febr. 2. 21:36
8/9 anonim válasza:
Termeszetesen hajlítora erdemes valamilyen felhúzast csinálni
9/9 Cortez70 válasza:
Mehetsz négyszer. Én eddig teljes osztottat végeztem 4 napra osztva: mell-bic, láb, pihi, váll-tric, hát. Ez volt.
Most csak két részre van bontva.
Mell-hát-váll, láb-kar, pihi, majd megint az ami hét elején.
De nyilván így nem nyomok egy edzésen egy izomra 4 gyakorlatot, csak kettőt. Vállra maradt a 3, mivel minden részére megy 1 gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!