Szerintetek e mellé a multivitamin mellé nem kéne szedni semmit?
Figyelt kérdés
Elég jónak tűnik,benne van minden,külön maximum fehérjét lehetne? Esetleg ízületvédő?
2017. jún. 10. 20:52
1/7 anonim válasza:
Omega 3 nincs benne elég. Kálcium is baromi kevés van benne, az is kéne. Magnézium szintén.
Ha ezekből a kajával sem viszel be többet, akkor ezeket külön kéne még szedni.
2/7 A kérdező kommentje:
Kálciumot kajával azért lehet fedezni,magnéziumot is,de legalább jó felszívódású van benne,külön kiegészítőbe nagyrészt 90%-a nem hasznosul. Omega 3 lehet nem a legmagasabb.
2017. jún. 10. 21:36
3/7 anonim válasza:
Én biztos szednék +C vitamint,Ca,mg de cink és d vitamin is tuti elfér. Illetve omega3 se sok benne de azt inkább olajba. Izületvédő is mehet mellé. Én nem vennék ilyen vitamint.
4/7 anonim válasza:
Multi pro-t nézd meg szerintem jobban járnál vele. De télen még amellé is mehet D vitamin.
6/7 anonim válasza:
Multi pro vagy builder pak... ez még árba sem éri meg.
7/7 anonim válasza:
C vitamin eleg keves benne. Multipro jobb es olcsobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!