Ez lehetséges naturalon?
"Nehéz eleget tenni a kérésének, hiszen nincs szándékomban meggyőzni senkit, akik a 10 éves edzésmúltam előtt/alatt ismertek, megismertek, azok mind tudják hogy "dopping ellenes vagyok", tehát amatőr hobbi sportolói szinten, ahol én is vagyok, elítélem a használatukat. A paramétereket sem tudom pontosan megadni, hiszen a videóban 80-100kg közötti formáimról vannak képek összevágva, tehát a méretek, testzsír, testsúly stb. képenként eltérőek lehetnek. Mivel nem csak testépítek, hanem az erősportok is érdekelnek, így mindig az aktuális versenyhez alakítom a formát, testsúlyt, erőt stb. A magasságom 186cm, a testzsír%-om súlytól/céltól/versenytől függően kb. 6-15 között mozog. Extrém nehezen hízó vagyok, alig raktároz zsírt a szervezetem, így nagyon könnyű szálkás/száraz formát elérnem, de tömegelésnél közel 10g ch/tskg kell ahhoz, hogy elinduljon a súlyom fölfelé. 28 éves vagyok, 18 évesen kezdtem el edzeni. Mivel nem tudom mely formám adataira kíváncsi, így leírom a legjobb eredményeimet, amiket kb. 100kg-os súly mellett mértem: Bic: 48cm, comb: 78cm, ekkor a derekam behúzott hassal 76cm volt /80kg körüli súlynál derék 68-69cm/, vádli 46cm. Egyébként egyetértek Önnel, manapság aki épp elfelejti bevenni az adott napi dopping adagját, az máris naturalnak nevezi magát... Épp ezért hoztuk létre testvéreimmel facebookon a "natural testépítés és erősportok" című oldalunkat, hogy ezzel is próbáljuk népszerűsíteni az egészséges sportolást, és példáinkon, versenyeredményeinken keresztül bebizonyítsuk, hogy kemény munkával naturalon is látványos eredményeket lehet elérni mind testépítésben, mind erősportokban egyaránt! Látogasson el oldalunkra, olvassa el az általam és testvéreim /akik szintén lifetime naturalok/ által írt cikkeket, ismerje meg a világunkat, sportmúltunkat, véleményünket az edzésről, táplálkozásról, és ha további kérdései vagy kételyei vannak, szívesen beszélgetek Önnel továbbra is erről a témáról, de az egyszerűség kedvéért javasolnám hogy ne itt a videó alatt, hanem az oldalunkon! Üdv.: Krisz [link]
Kevesebb"
Ezt ő írta a komment szekcióban, ahhoz képest, hogy ennyire küzd a dopping ellen
"a testzsír%-om súlytól/céltól/versenytől függően kb. 6-15 között mozog. "
"100kg-os súly mellett mértem: Bic: 48cm, comb: 78cm, ekkor a derekam behúzott hassal 76cm volt /80kg körüli súlynál derék 68-69cm/, vádli 46cm."
15tzs% mellett 48cm-es felkar? És 6 tzs%-ra lemegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!