Hogyan győzzem meg a barátnőmet arról, hogy a fóliázás egy marhaság?
Figyelt kérdés
Inkább arra ösztönözném, hogy edzeni kéne, vettem neki terembérletet is, lejárt vagy 5 alkalommal aztán szevasz. Ehhez képest "formában" akar lenni és tekeri magát ezzel a sz_rral. Egyáltalán ismertek olyat, aki ettől a módszertől már lefogyott?2017. jún. 8. 12:54
1/8 anonim válasza:
Had tekergesse. Ez olyan mint a citromos víz. Majd ha már elhasznált 500 méter folpakkot és ugyanúgy néz ki, talán ráébred.
2/8 Cortez70 válasza:
Sehogy. Majd rádöbben később, hogy nem ér szart sem.
3/8 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt az oldalt, a kérdésed és a válaszokat rá.
4/8 anonim válasza:
ismertem több ilyen csajt.
semmivel nem tudod meggyőzni arról,hogy a számára fárasztó,időrabló,unalmas edzés jobb,mint a tespedés.
ennek a típusnak a testépítés eleve nem jó választás mert önálló sport.
nekik csoportos edzés kell,ahol van edző és végig felügyelik.
amúgy lehet vele úgymond fogyni.
a küzdősportolók szokták alkalmazni mérlegelés előtt amikor nem tudták hozni a súlycsoportot időre.
a fólia ruhában,vagy a tekercselve történő edzés alatt kimegy egy csomó víz,nem is isznak aznap,jégkockát szopkodnak,lemérlegelnek,aztán visszaisszák az egészet.
5/8 A kérdező kommentje:
4: persze, csakhogy éppen benne van a lényeg, amit leírtál: vizet adnak le. Ennyi erővel szaunába is járhatna, arról is egy csomó idióta hiszi, hogy zsírt ad le és nem vizet. Szomorú vagyok, hogy pont a barátnőm is ilyen.
2017. jún. 8. 22:08
6/8 anonim válasza:
Nőkre különösen jellemző ez a hiszékenység. Tulajdonképpen annyira erős bennük a vágy egy kényelmes csodamódszer iránt, hogy még akkor is elhisznek mindent ha alapból nem ostoba emberek. Egész iparág épült ki erre, nem véletlen.
7/8 anonim válasza:
Mond hogy tudsz egy csodafóliát, ami mikronizált fóliaszövésének köszönhetően kétszer olyan jól fogyaszt. Szerezd be neki, megveszi tőled, és több lesz a lóvéd ;)
8/8 anonim válasza:
Szerintem annyit mondj neki, hogy ezzel a módszerrel nagyon könnyen bőrgombát kaphat, mivel a fólia alatt nem tud lélegezni a bőr és a nedves közeg miatt elszaporodnak a bacik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!