Hatalmas fogyás: nem szeretnék már többet fogyni, de hogyan álljak neki az edzésnek?
Itt leírnám bővebben: kevesebb, mint 1.5 év alatt lefogytam 41 kg-t. (Jelenleg ennyit.. 115-ről 74-re.) A bőröm persze lóg, de nem iszonyatosan, de ekkora fogyástól igen. Itt megállnék vagy tartanám a súlyom, de ezt a lógó bőrt tüntetném el és teljesen elégedett lennék. Sajnos amikor meghíztam, nekem - férfi létemre - a mellemnél is lerakódott a zsír. Eléggé zavar. Illetve az úszógumit is lefaragnám, mert egyszerűen engem zavar.
Most nekilátnék az edzésnek (eddig szobabicikliztem napi 30 perceket, hétvégén vagy napi 2x, 3x) és segítséget kérnék. Kezdőnek javaslat? Otthon vannak eszközök, azzal nincs gond. A mell és has edzés érdekelne, azt szeretném formálni. Nem kockahasat akarok, meg laposabb is ezerszer mint volt, a bordáim is kilátszódnak, a vállam (sajnos?) csontos(abb) lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!