Lany vagyok.6honapja edzek. Szeretnek elkezdeni creatint szedni. Vettem egy "Pure Creatine" nevu ilyent. Azt irja h napi 5 g 100ml vizhez. Telleg segit ez majd eroben es hogy konnyebben jojjon izom? Koszonom elore a valaszokat
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 17:36
11/17 anonim válasza:
Nem tudom grammba mennyit szedek de én a biotech usa-tol a creatort szedem,naponta 2 darabot
De azt hiszem az 10 gramm
12/17 Cortez70 válasza:
Két kapszula creatorban 1,1g kreatin van csak. Nézd meg az összetételt. Napi 5g kreatin mehetne simán, annyi elég neked kérdező.
13/17 anonim válasza:
Nekem így is sokat hozott a 2 darab
14/17 Cortez70 válasza:
Oké, de akkor sem 10g a creator, én arra írtam. Szedsz valamit és nem tudod mennyi van benne.
15/17 anonim válasza:
Jó az kapszula,azt darabszámra szedik nem grammra
16/17 Cortez70 válasza:
Aha és akkor nem kell tudni, hogy mi van benne ugye? Csak úgy szedünk valamit és fingunk nincs mi van benne és mennyi. Igazad van, értem. :)
17/17 anonim válasza:
Elég hamar fogod érezni, hogy nehezebben fáradsz és könnyebben mennek a gyakorlatok. Az izmaidon szemre olyan 1-2 héten belül fogsz már látni térfogatnövekedést. Az érzéshez is hamar hozzászoksz majd, de ne emelj random a súlyokon, tartsd magad az edzéstervedhez. Én csak akkor szedem amikor elkezdek kihagyás után edzeni, vagy emelek a súlyokon, hogy kevésbé legyen fogcsikorgatós és csináljam végig. Amúgy ha minden más oké, nagy szükség nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!