Milyen gyakorlattal tudom erősíteni a hátam alsó részét?
Figyelt kérdés
Előre írom, hogy felhúzás kizárva, mert képtelen vagyok szabályosan csinálni (nem tudom, hogy kifogás vagy nem kifogás, de nagyon magas vagyok, 196cm, és nem tudom szabályosan csinálni, de most nem is ez a lényeg). Milyen más gyakorlattal tudnám erősíteni a hátam alsó részét? Álló bicepsz közben érzem, hogy alig tudom tartani magam, 3x meg is húzódott miatta a hátam, az utóbbi hetekben, pedig próbálom a lehető legszabályosabban csinálni. És minden alkalommal lent húzódik meg.2017. jún. 7. 16:30
2/9 A kérdező kommentje:
A képeken mindenki csak saját testsúlyát használja, de gondolom, pár edzés után ez már nem lesz nehéz, fogjak meg egy tárcsát majd és úgy csináljam?
2017. jún. 7. 16:45
4/9 anonim válasza:
Hiperhajlítás, plank, superman, jó reggelt gyakorlat (evezés,guggolás). A felhúzást pedig próbálod begyakorolni, mert az a legjobb.
5/9 A kérdező kommentje:
4. 2 éve próbálgatom, újra újra, 1 hónapon át semmi súllyal csinálom, hogy berögzüljön a gyakorlat és amint elkezdek emelni és terhelést rakni nem tudom egyenes háttal csinálni,begörbülök, evezésnél semmi gond, az teljesen szabályosan megy.
2017. jún. 7. 17:04
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet majd egyszer elmegyek személyi edzőhöz vagy nem tudom, de egyedül nem tudom megtanulni.
2017. jún. 7. 17:05
7/9 anonim válasza:
Powerbuilderes és Alan Thrall videókat nézegess, próbáld azokból betanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!