Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ment a hasam kreatintól, ez...

Ment a hasam kreatintól, ez sok embernél van? Más se bírja vagy csak az én gyomrom ilyen gyenge?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el a kreatinkúrát, és azt hiszem be is fejezem, mert kifostam kb az egészet, szálkásításhoz akartam, hogy jobban megmaradjon az izom, de akkor ezek szerint marad a lassú szálkásítás.
2017. jún. 3. 19:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
Próbáld meg több vízben feloldani és alaposan keverd el.
2017. jún. 3. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
1. egy nagy pohár vízbe raktam és feloldódott rendesen :/
2017. jún. 3. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:
fél literbe kéne? Azt meg se tudnám inni egyszerre.
2017. jún. 3. 20:56
 4/11 palilaci ***** válasza:
Tegyel bele kevesebb mint 5grammot. De amugy ja, en is kifostam es nem tapasztaltam semmilyen pozitivat mikor szedtem.
2017. jún. 4. 09:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy 4 grammot tettem bele :D
2017. jún. 4. 11:11
 6/11 A kérdező kommentje:
De szerintem ha 4 grammot is kifostam 3dl vízzel feloldva akkor kár erőltetni. Más 8-10 grammot iszik egyszerre és semmi baja.
2017. jún. 4. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
De palilaci meleg . Ő 1 kanál spermával veszi be a kreatinját.
2017. jún. 4. 15:23
 8/11 palilaci ***** válasza:

Utso

Ha hulye vagy, legalabb ne vezess felre masokat. 2 kanallal spermaval veszem be es transzszexualis vagyok.

2017. jún. 4. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehetett a gond, nálad az, hogy 2 kanállal vetted be, nálam meg, hogy nem is volt hozzá sperma.
2017. jún. 4. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is csak néha veszem be spermával(sajáttal nem szabad, én attól is fosok. Ha nincs más, ott a kutya vagy a ló...)

Na szóval. Sok ember nem bírja, ha egyszerre nagy adag kreatint vesz magához, ezért szokták a nap folyamán több részre osztani, mondjuk 3g-os részekre. Persze van,akinek a 10g sem akadály, de nem vagyunk egyformák. :/

2017. jún. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!