Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek naturálban hány...

Szerintetek naturálban hány kiló a határ fekvenyomásnál? 1rm

Figyelt kérdés

2017. jún. 3. 19:28
1 2
 11/13 Joke4you válasza:

Függ a súlytól is elég erősen. Én 98-100 kg vagyok és 3x162,5 kg volt a legjobban, ami nálam kb. 180 kg körül van, most 190 kg-ot szeretnék.

100 kg-ig szerintem működhet az a szabály, hogy az extrém tehetségesek talán a testsúlyuk kétszeresét kitolják naturban. (minél nehezebb vagy ez annál kevésbé igaz, egy 60 kg-os embernek könnyebb, mint egy 100 kg-osnak.

Az se mindegy, hogy valaki life-time naturál vagy márt használt valamit abbahagyja és megmarad az ereje egy jó része és/vagy bekamuzza, hogy naturál, marha sokan kamuznak, ezt jó ha tudod.

Ronaxxad: És te teljesen naturál vagy és sose szedtél semmit sem? Csak, mert nem ugyanaz, ha már szedett valaki valamit, csak éppen most naturál, 220 az nagyon durva, hallottam már emberektől ezt a számot, de szerintem nagyon kevesen képesek igazán rá, úgy, hogy sose volt bennük semmi. Mondjuk a súly is számít.

2017. jún. 5. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kétlem, hogy natural ember 200-205kg fölött tudna szabályos fekvenyomást végrehajtani.
2017. jún. 5. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
350kg-t nyomott egy srac ruha minden nelkul...lattam
2019. okt. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!