190 cm felett egy 38-as kar jónak számít?
Figyelt kérdés
fél év edzés után ? vagy inkább átlagos? Egy ilyen magas embernek max. hányas karja lehet?2017. jún. 2. 13:09
11/16 A kérdező kommentje:
Fas.za , én meg már azt hittem hogy negyvenessel király csávó leszek.
2017. jún. 2. 15:04
12/16 anonim válasza:
Áááá.. Én 42-essel is lepkefingnak érzem magam. :D
13/16 anonim válasza:
"190 cm felett egy 38-as kar jónak számít?"
Attól függ, honnan indult, mi az előélete.
Gyúrósként nem túl jó
Én 184 cm vagyok, 42-es a karom, de spagettinek tartom, kevés...
14/16 anonim válasza:
Átlagnal már jobb vagy, csinald tovabb becsülettel, meg lesz az eredménye. 45 szerimntem egy 10-12% os testzsirral meglehet pár év alatt.
15/16 Cortez70 válasza:
45 10% tzs-vel elég ritka naturalban, persze lehet ilyen, de nem sokan hozzák össze.
16/16 anonim válasza:
Nem számít jónak, elég vékonyka.
De persze az is számít hogy honnan indultál. Nekem 8 hónap alatt jött össze kb. a 4 centi. Most 40,5 centis és 36-37 között volt amikor elkezdtem. akkor azt hittem hogy 42 centis karral már kész izmos leszek de szerintem inkább 44-45 centi az ami jónak számít az én magasságom mellett (184 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!