Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 30 felett mennyit számít a szerelem?
Ha amúgy nagyon jól érzitek magatokat az illető férfivel (béke, nyugalom, harmónia van vele), és azt érzitek, hogy nagyon szeret titeket, és ragaszkodik hozzátok, és mindent megadna, sőt még a testi kapcsolat is olyan vele, ami eddig még sosem volt senkivel, de nincs az a lángoló szerelem bennetek, csak ritkábban erősek az érzelmek, akkor ez kiábrándít benneteket?
Emiatt továbblépnétek, vagy ez ma már ebben a korban nem számít annyit egy nőnek, és a biztonság, a béke, a harmónia, többet ér?
Nekem lángolás nélkül semmit nem ér, imádom az érzést.
Nem mondom, hogy ez a jó, de én nem maradok enélkül egy kapcsolatban, akármilyen tökéletes a harmónia és akármennyire szeretve vagyok.
35/N
A szerelemhez soha nem elég öreg az ember.
Amit leírtál az is nagyon nagyon ritka, hogy megvan valakivel.
#5 vagyok.
Nekem 3 hosszabb kapcsolatom volt eddig és több rövidebb.
Mindig szerelmes voltam, rajongásig szerettem a pasijaimat. Nem hullámzott, minden nap ugyanazt éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!