Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok volt barátnője nem értené meg, hogy az ő kapcsolatuknak vége?
Az van össze jöttem egy sráccal aki lassan egy hónapja szakított a volt barátnőjével, de a csaj azután sem értette meg ezt a tényt, hogy többször el lett neki magyarázva. Jelenleg mivel 2 napja vagyunk igazából együtt ezért a lány még csak max sejti a dolgot. Úgy kezeli a barátomat mint ha mèg az övé lenne, de véleményem szerint nem bújkálni kéne max még nem nagy dobra verni a kapcsolatot. Amúgy a csajt személyesebben is ismerem ez is elég gáz. Bizonyàra nekem fog támadni mert úgy hiszi miattam szakított vele barátom, de ez nem így van.
Mit tennétek a helyemben? Balhézni nem szeretnék ha nem muszáj. Hogy állítsuk le ha nem ért a szóból?
18L
Ezért nem jövök össze senkivel közvetlenül szakítás után.
Egyébként megmondanám a barátomnak, hogy amíg ezt nem rendezi le, addig nem leszek velem
Először is én ha a pasi helyében lennék, akkor tudatosan "megbántanám" a lányt. És most lehet engem hinne sok ember a bunkó állatnak, de ezzel legalább a lány is tiszta lappal kezdhetne az életében, és én is. Nem lenne ez a kötődés tovább. De szerintem a srác csak bizonytalanul fogalmazta meg a lánynak, hogy vége van.
Szerintem mindhármótoknak ez a legjobb. A lány se hitegeti magát tovább, a srác is megnyugodhat, és utána ki lehetne jelenteni a dolgot. Legyen tökös a hapsi, ez most leginkább szerintem az ő felelőssége.
Kerdezo,atvertek! A pasidnak az a bnoje. Tudod az exek nem viselkednek ugy,mint egy aktualis bno. Szoval te csak egy egonovelo vagy,egy valtozatossag.
N
4, 5:
Azért vannak kivételes esetek sajnos.
Mikor a párommal összejöttem, már fél éve külön volt az exétől, sőt, nem is én voltam utána az első (csak azokból nemigen lett semmi.) Mivel velem tényleg komolyan gondolta (és elmesélte, hogy a fél év alatt próbált bekavarni a dolgaiba), miután kiraktuk a kapcsolati státuszt facen is, és az exe belájkolta, a párom inkább letörölte az ismerősei közül is, hogy vegye a lapot (akkor már rég nem is beszéltek). Erre ráírt, hogy szép kis barát, hogy egy új kapcsolat miatt törli a barátait, és ha véget ér a lamúr, őt ezek után ne keresse :D
(Azóta mi együtt élünk, 7 hónapos a közös gyerekünk, szòval asszem ettől nem kell tartania, hogy keresgetni fogja 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!