Hogy lehetne olyan fenekem, mint Yanet Garcianak a meterologusnak?
Ha nem tudjátok kiről van szó, instán rögtön ott van iamyanetgarcia néven.
Látom, hogy sportol sokat, de ha én tornázok az én fenekem közel sem lesz olyan :D eleve kisebb, ahhoz megnőnie kellene.
Súlyzós edzésekkel? Táplálék kiegészítők mellett? Kondiban? Én itthon kicsi súlyokkal szoktam tornázni..
Genetika +sok edzés...
Ha nem vagy latinamerikai meg sem fogod közelíteni soha... de attól még lehet jó kerek segged.
Ohhhh, hát ezt szomorúan olvasom, pedig a nyáron elszerettem volna érni. De a genetikám, ha lehet ilyet mondani alapjáraton vékony, karcsú. Nem tudok meghízni. Nem olyan kicsi a fenekem, de azért na:D kozel sem olyan, mint az övé. Ha tornázom akkor még fogyok is belőle, azt vettem észre..
19/L
Tehát egy full lapos csaj vagy XD
Sok esélyt nem látok rá, hogy ilyen segged lesz :D :D :D
Najolvan kikerem magamnak!!:D
75B-s mellem van :D Szóval csak van ott valami:D Meg a popsim se kicsi egyáltalán, de nem akkora, mint yanetnek ahj istenem :)
De írjatok es kuldok képet és hát ha az alapján konnyebb lesz megallapitanotok, h lehet -e belole kihozni olyan alakot, mint yanetnek van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!