Mi ez, hogy a "genetikai max" után nem izmosodunk?
a kérdezőnek:
igen mindenkinek más a maxa, és ez független a koxtól ám!
van akinek van genetikája 50 es karra, csonthosszúság, izomtapadások stb, és van akinek 40 esre sincs, mint ahogy van akinek 10 centis farka van és van akinek - hogy rohadna meg :-)) - 30 centis van.
Pl Ronnie Colemann-nak volt genetikája 50 centis karra, nem a koxtól izomzatliag, testileg, nekem ha a világ összes elsődlegesen legjobb és legtisztább koxát hoznád ide sem lenne, mert kva rövid a felkarom például.
Ez mind mind egyénfüggő, a csontozatod egyéni, ami teljesen jó, nagyon jó fizikumod lehet, de saját magadhoz mérd, nem vagyunk kompetitív helyzetben egymáshoz képest.
Akik tényleg edzének és sportnak fogják fel ezt, azok teljesen más - magasabb és jobb - ligában vannak a koxoló csak a kinézetem miatt nagypofáskodó papucsban edzegető degeneráltakhoz képest.
utálom Ricsit, de ezt jól elmagyarázza, íme:
ez aranyos, ment a like,
sajnos túl sokszor is találkoztam velük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!