Kis Dávid Attila kérdése:
Szerintetek mit tegyek még?
Figyelt kérdés
az osztályomban nagyon a középpontba voltam mindig.Minig beszólogattam másoknak.Ezt azért csináltam mert mindenki azt hitte rólam a hajam és az öldözködésem(fiú vagyok) miatt hogy egy kis b*zigyerek vagyok.Rájöttem hogy a beszólogatás nem megoldás.Van egy srác aki kivan közösítve.Az egész osztály őt basztassa de én még akkor is kiállok mellete ha a LEGJOBB barátom szól be neki.Fél éve elkezdtem eddzeni még most is és anno minden nap keményen eddzedtem,szenvedtem hogy bizonyítsak magamnak hogy nem vagyok az a b*zigyerek akinek ők hisznek.Mostanra már kockahasam van,jó karizmom de még mindig ugyanannak néznek pedig még a hajamat is levágattam.Mit tegyek? A válaszokért előre is hálás köszönet2017. máj. 24. 20:56
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a kinézetben keresendő a hiba.
2/6 anonim válasza:
Miért nem a szüleidet kérdezed erről?Engem is sokat piszkáltak aztán kinőtték meg én is megnőttem és mindenkinek kisebb lett a szája,amúgy jó dolog,hogy kiállsz azért a szegény gyerekért. :)
3/6 anonim válasza:
Szerinted a kockahas és a súlyemelgetés a kis b*zigyerek ellentéte? :DDD
Amúgy nem lehet hogy a jellemeddel van bajuk? Szép hogy kiállsz másért, de ezen kívül nem tudok rólad mást, ezért kérdezem, gondolkodj el rajta. Engem is szekáltak, én is szekáltam másokat, az élet már csak ilyen. Ne vedd magadra és kész! A gyerekek amúgyis kegyetlenek tudnak lenni.
4/6 anonim válasza:
Mostmár egy kicsit izmosabb bzigyerek vagy. Semmi más nem változott.
5/6 Cortez70 válasza:
Nem egy kis edzésen múlik, hogy milyen ember vagy.
6/6 anonim válasza:
Mivel a közösség már megszokott úgy ahogy vagy, nem fognak pikk-pakk leszokni erről. Ahogy egy szülőnek a 40 éves fia is még mindig a kisfia...
Szerintem szard le, majd leszoknak róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!