Miért mondják azt (itt is) többen Bunnyról, hogy sok hülyeséget beszél meg nem ért a dolgokhoz?
már nem emlékszem mire mondtam a sárga kapszulában hogy baromság, de tényleg van benne baromság, újra elolvasni nem fogom
peace
Leszögezem én alapvetőem csípem a bánit, a stílusa nem zavar, szeretem ha valaki ilyen.
Csak, hogy említsek pár baromságot amit viszont előszeretettel nyomat: nem számít a súly nagysága, izoláció mindenek felett. A legutolsó tök felesleges tápkieget is orba szájba nyomtaja, hogy ez milyenjó, mennyire kell neked stb. Időnként működik nála a kettős mérce, ami pedig ütközik az elveivel. Párszor a bbtv-be is szerepeltetett olyan embert aki azt hazudta magáról naturál pedig a napnál is világosabb volt, hogy nem az.
Nos én vegyesen érzek bunnyval, mert a sárga kapszula nekem konkrétan akkora lökést adott, hogy ledobtam 60kg-ot, majd felszedtem 10-et izomban...
Mindezt kb 5 év alatt ha jól számolom.
De ezalatt az 5 év alatt rengeteget tanultam, okosodtam, tapasztaltam és rengeteg dologban nem értenék egyet vele... na meg sokszor tolja a rejtett marketinget is...
+kialakult bennem, hogy csak olyanoktól fogadjak el tanácsot, akin látszik, hogy nála működik... én Bunnyn csak azt látom, hogy nagydarab... de hogy olyan marha egészséges vagy erős lenne, azt nem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__800..
mondjuk itt is elhangzanak érvek, de szerintem máshol is.
vicces, hogy pont azzal érvelsz, h könyvet írt a témáról, igen, egy helyesírási hibáktól és tárgyi tévedésektől hemzsegő könyvet, ami csak az abszolút kezdőknek segítség.
Azt meg hagyjuk is, hogy hogyan lehet egy olyan ember szakértő, aki állandóan a szteroidok ellen beszél, közben meg szteroidos testépítőkkel haverkodik és dicséri őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!