Ki hány hülyeséget tud megszámolni a videóban?
https://www.youtube.com/watch? V=Wr48M-rQ_zU
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem kifejezetten dühít, amikor ilyen ostoba plázabiccsek a hülyeségeket ültetik el a nézőik fejében, akik mint tudjuk, nagyjából 12-18 év közötti lánykák, akiknek fogalmuk sincs a helyes táplálkozásról, meg az alakformálásról.
Bocsánat, elrontottam
Kis v kell a linkben, a szóközt még észreveszi az ember.
Abban még nem vagyok biztos, hogy ezt jó nekem megnézni :D
Ne haragudj, de nem bírtam végignézni.
Az a lila rúzs... :D
A hibákat leírták a kommentekben.
Kicsit lassan koncentrál a mondanivalójára, de ez van.
Edzés és lefekvés előtt fehérjeport kell inni és akkor NYILVÁN nagyobb lesz az izomtömeg.
Nyárra kockahasa lesz, bár ebben ő sem maximálisan biztos, ez jó pont neki. A kockahas is jó terv, akármelyik nyárra.
Írás közben nem figyelem, de nem tekerek vissza, lassú és unalmas.
Protein smoothie. Összeturmixolt gyömölcsök különböző dolgokkal. Ehhez nem értek, de szerintem a leányzó sem, mert nem tudta elmondani, miről van szó.
Igen, a pár szárított húscafat baromi sok energiával láthatják el az ember szervezetét...
A szirupot nem kommentálom, nem az én műfajom.
Én nem lennék reklámember, topot azért nem művészet venni anélkül sem, de kinek mi tetszik.
A kiskanál aranyos, én használok olyat a konyhában :D
Annyira nem vészes. A stílusa olyan, amilyen, de nincs benne semmi rosszindulat, csak nem ért hozzá, mégis beszél róla. Sok ilyen ember van.
A kommentek sem csupa tökély, mogyoróvajas zabkásával simán lehet szálkásítani (néha amúgyis a cukortalan szirupját fogja használni :D)... Miért ne lehetne? Az inkább a makróin s az aktivitásán múlik. Nincs "hizlaló" étel s amúgyis vannak sokkal rosszabbak.
Nem annyira aggódom a tinilánykákért, sokkal károsabb rájuk a család és az anorexiás testű celebek. Attól még természetesen ne mondjuk nekik hülyeségeket, de olyan rengeteget nem találtam a videóban. Vagy kiszűrte az agyam, csuda tudja. Az azért látszik, hogy nincs képben, értelmes tini láthatja, hogy jobb, ha utánanéz, ha már nincs tapasztalata arról, hogy orvos dietetikusoknak sem szabad hinni táplálkozás terén, mert ők sem értenek ám hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!