Testépítők, tornázók- Valószínúleg hülyeséget fogok kérdezni, de annyira amatőr vagyok, hogy még ezt sem tudom- milyen módon csináljam a sorozatokat?
Igazából mindkettőnek megvan a helye. A hagyományosabb verzió az, hogy mind a három gyakorlatból letolod külön az 5 sorozatot, és mondjuk 1 perceket pihensz a szériák között. Ha nehezebben megy valami, akkor kicsit többet.
Ha egybe csinálod, akkor meg amolyan köredzés jellege lesz az egésznek. Ez kicsit intenzívebb, jobban meg fogsz izzadni.
De ha csinálsz ezek mellé még gyakorlatokat (amiket kéne szerintem - húzódzkodás, guggolás pl.), akkor azért lehet nem a legjobb mindent egyszerre. Valószínűleg nem fogod bírni, és a teljesítményed is romlani fog.
Előző, lel.
Kérdező, nem tudom honnan vetted az utalást, hogy legyen köredzés. 6 gyakorlatot semmiképp se végezz úgy, nem fogod bírni.
Max 2-3mat a könnyebbek közül, de én inkább külön végezném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!