Valaki mutasson mar valalit aki 5 honap alatt sokat fejlodott (lanyt)? Aki tomegelt. Szarabbul nezek ki mint azelott.
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 15:36
1/9 Cortez70 válasza:
Akkor szálkásíts ha neked így nem jó. Amúgy meg hiába mutatunk bárkit, ha te nem vagy olyan. Nem egyforma az emberek genetikája.
2/9 A kérdező kommentje:
De ha szallkasitok... lehet h pont ugy fogok kinezni mint azelelott es akkor hiaba volt az egesz 5 honapos edzes. Azelott vekony voltam de akartam volna vastagabb es izmosabb..de valami nagyon gaz..
2017. máj. 22. 15:44
3/9 Cortez70 válasza:
Most vastagodsz, aztán majd ha leszálkásítsz, akkor jön ki a jó forma.
4/9 anonim válasza:
Jajj ment rád egy kis víz, meg zsír és most elkapott a hisztériás roham, mert azt hitted fél év alatt fitnesz modell lesz belőled.
5/9 A kérdező kommentje:
Ugy felek .. tudom h hulyen hangzik..
2017. máj. 22. 15:52
6/9 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam es eszembe se jutott. De a neten es instan rengetegnel latom h 5 honap alatt milyen szepek es nagyok lettek
2017. máj. 22. 15:57
7/9 Cortez70 válasza:
Nem tuti az az 5 hónap és lehet úgy fotózni, hogy jobb legyen az ember.
8/9 anonim válasza:
2 percen belül is le tudom magam úgy fotózni, hogy egy laikus azt higyje van különbség a fizikum között és hónapok teltek el. Az ilyen fotók semmi másról nem szólnak, csak hogy vergődnek a semmire, mintha valami hatalmas teljesítményt tettek volna le az asztalra és várják a visszaogazolást, a hasonlóan fejlett érzelmi világgal rendelkező közösségüktől.
9/9 anonim válasza:
fényviszonyok,póz, képminőség, kis szerkesztés(nem photoshoppal nagyobbitás, hanem árnyékolás stb) és egyből 1-2 év edzést oda lehet mondani
pont minap láttam fb-n egy srácot, 2napos képpel nagyon komolyan nézett ki a képen, tegnap pedig a boltban trikóban hát mintha azóta eltelt volna 2 év edzés nélkül... szóval ennyit számit hogy kép vagy valóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!