Hogy hogy csak ennyit fejlodott 29 es 24 het alatt? Egyaltalsn nem latok izmot
2016. nov. 29. 17:21
1/12 A kérdező kommentje:
Sulyzos edzest vegez a videoi alapjan
2016. nov. 29. 17:22
2/12 anonim válasza:
nekem úgy tűnik mintha csak simán diétázott volna semmi mozgással
3/12 anonim válasza:
Ez még dietanak is sz.r. Ha rosszul eszel, tok mindegy h mit csinálsz tipikus esete.
4/12 A kérdező kommentje:
A videokon sulyokat emelget stb
2016. nov. 29. 17:32
5/12 anonim válasza:
Vesztett egy kis zsírt, fejlődést én se látok. Nyilván nem adott különösebb terhelést az izmainak, van ilyen.
6/12 Kenzo Tenma válasza:
Ha megnézzük a súlyát és a testzsírszázalékát amit odaírtak abból az jön le, hogy adott le egy kevés zsírt és szedett fel egy kevés izmot.
7/12 anonim válasza:
29 meg 24 hét alatt.. Hát ez se az oxától változott ennyit.
8/12 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy nő és naturál. Lehet, hogy emellett nem is edzett keményen, de lehet, hogy egyszerűen rosszul reagál az edzésre, lassan fejlődök. Mivel diétázik, az is lassítja a fejlődést. Fél év alatt csodát nem kell várni. Sajnos a net tele van kamu, cuccos átalakulással, és mindenki azt hiszi, hogy hónapok alatt átformálhatja a testét, közben pedig évekbe telik, és akkor sem fog soha úgy kinézni, mint azok, akiket nézeget a youtubeon.
9/12 anonim válasza:
Adott le zsírt, nagy izomnövekedést meg ne várj nőtől naturálban.
10/12 anonim válasza:
Meg diéta alatt ugye nemigen fejlődik az ember izomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!