Pénteken leállitott doki az ultrogestonrol mivel nem fejlodott a baba. Vab eselyem hogy termeszetes uton tavozik?
Persze, hogy van. Bár azt nem írod, hány hetes vagy. Hány hetes a terhességed?
Az utro egyébként hátráltatja a vetélést, ha nem progeszteronhiány miatt vérzel vagy van más tüneted. (Nekem nem amiatt volt.)
Nekem 9 hetes terhesen lett egy 1,7 mm-es embrióm, de nem volt szívdobogása, előtte csak petezsák volt. A vérzéskor már nem szedtem Utrogestant a dokim tanácsára, a vérzés elkezdődése és a kilökődés között 2 nap telt el. Nem mondom, hogy nem fájt, de sokkal humánusabb volt, mintha kórházban lettem volna. Legalábbis nekem.
Nagyon rendes az orvosod, hogy adott neked haladékot, és nem szeretne egyből műteni, kevés ilyen orvos van!
Nekem egyébként, mivel nem kellett műteni, a kivizsgálások pont belefértek a 2 hónapba, amíg nem fogant meg az újabb baba. A műtét után meg nem szabad azonnal próbálkozni, nekem így lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!