Számotokra mitől lesz jó egy edzőterem? És mi az ami elhanyagolhatatlan?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy 150 emberre legyen mondjuk 1 tonna súly,40kg-ig egykezes súlyzók,1 guggoló állvány,1 erőkeret,2 fekpad,3-4 hátgép,1-2 hasgép,1-2 vádligép,3-4 francia rúd,5-6 egyenes rúd,egy csigás keret,és 3-4 kardiógép.Ti mit nem hagynátok ki a felszerelésből?2017. máj. 18. 13:14
1/11 anonim válasza:
Guggoló állványból es erokeretbol lehetne 3-3,mert sokan ezeknél bicepszeznek,amit ugye minden edzésen kell,és már unjuk többen is,h rájuk kell várni. Fekpadbol is jó ha van 3,mert ez a masik kedvenc,ahogy észrevettem.
2/11 A kérdező kommentje:
Haha,az olyanokat kitiltjuk.. :D 3 fekve nyomópad?mondjuk akkor elfogyna a fél-1 tonna súly,mindenki 200kgvel kezdi a szériát. :D
2017. máj. 18. 15:37
3/11 anonim válasza:
Lehet,de ahova én járok,ott 90-110 fölött nem nagyon nyomkodnak,és sokan azt is Smith-keretben inkább.
4/11 A kérdező kommentje:
Értem. :) Termet akarok nyitni,de kicsi a kezdőpénz..6-7 millióból akarom kihozni. :)
2017. máj. 18. 17:49
5/11 A kérdező kommentje:
Igény lenne rá,a pénzt is vissza forgatnánk,csak fejelsztenénk a termet,azért akarom a lehető legdivatosabb felszereléseket megvenni,idecsábítani az átlag gyúróst azután pedig a jobbnál jobb gépeket,kardió gépeket megvenni a terembe.
2017. máj. 18. 17:50
6/11 anonim válasza:
Keresztcsiga ami fontos +jó ha van még egy csiga. De ha ilyen miatt kitiltod az embereket akkor nem sokan fognak oda járni, ilyet nem is hallottam.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen,ezek alapok,hát azt viccből szerettem volna írni,nem volt komoly... xd :D
2017. máj. 18. 20:57
9/11 A kérdező kommentje:
Az lenne a barátnőm,lassan már feleségem,szerintem akkor minden igényt kiszolgálnék,lenne fehérje is a pultban és egyéb tápkiegek annyi ötletem van,mindent meg akarok valósítani,de a keret az ami kicsit megszorít sajna...Pedig terv az van bőven,kitartás is,még egy kis pénz plusba és remélem valóra válthatom az álmomat.
2017. máj. 18. 21:23
10/11 anonim válasza:
Attól függ kik a célközönségek. Gondolom az ilyen kis divatgyúrósok, tehát legyen sok csili-vili gép (lehetőleg hoist ami nem veszi igénybe a kis ízületecskéiket) sok keresztcsiga mert ugye mellezni csak ott lehet, ja és persze sok kardió gép, lehetőleg vmi elipszis v seggrángató aminek semmi értelme de jól néz ki. Mi kell még lássuk... Pár jóféle recepciós suna, szoli az alap szauna se rossz, egykezesek elég 20kg ig többet úgyse bírnak el. Keret se kell, ha sok csaj kell legyen legalább 20db lábgép pinatárogatótól kezdve minden, sok kis pávának pedig vagy 10-10 bicepsz ill. mell gép. Ha valami eszembe jut még írok. Ha milliomos leszel általam valami juttatást dobhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!