Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerem széria káros?

Konditerem széria káros?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez egészségtelen ha azt csinálom hogy nem 4x8at egy adott gyakorlatból hanem 3x8at megcsinálok az utolsó szériában meg annyit amíg el nem kezd égni az izmom.
2017. máj. 17. 16:16
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
46%
Nem kell égnie az izomnak, nem attól fejlődsz, hanem a nagy súlytól. Azért ne csökkents a súlyból, hogy többet tudj pumpálni. Amúgy nem egészségtelen csak felesleges.
2017. máj. 17. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem csökkentek. Igazából csak télen szoktam konditerembe húzódni nyáron itthon. De lábbal elég erős vagyok. És mikor az udvaron guggolok(súllyal) akkor érzem hogy bírom még.
2017. máj. 17. 18:40
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Akkor nem értem. Akkora suly kell amivel éppen megy a 3-4 x 5-8 ismétlés. Ha neked utolsó sorozatban több megy mint 8, akkor nem edzettel elég nagy súllyal.
2017. máj. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!