Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
Már edzek 1 éve, de eddig még nem akartam táplálékkiegészítőt szedni. De úgy gondolom h itt az ideje egy kis újításnak. Viszont nem szeretnék drágát venni. Power protein, MHN 100% whey pro vagy a stillmass-nál gondolkodtam. Árban ezek a kedvezőek. Talán edzés utánra kellene nekem.
Reggelim tojás lenne, ebéd az változó aztán délután szerintem megoldható a csirkemell estére pedig megint tojás. Ezért akarok edzés utánra. Mellé C vitamin meg esetleg egy kis szőlőcukor.
2017. máj. 16. 10:44
11/12 anonim válasza:
Írd majd le ha megjött h milyen, eddig mhn-t ittam, de most drágították.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma jött meg pont. Tegnap előtt este meg is rendeltem. Ma 8:15 kor már hívtak h 5 perc múlva ott vannak előttem. Szóval le a kalappal. Ma edzés után iszok is egyet, és leírom a véleményem.
2017. máj. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!