Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék hasból fogyni...

Hogyan tudnék hasból fogyni inkább?

Figyelt kérdés

Eljárok futni és focizok is

Ha elkezdenék más étrendet összeállítani magamnak?

Vagy ha elkezdenék edzeni rá?

És ha csak az egyiket lehet most

2017. máj. 15. 08:34
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nincs helyi zsírégetés. Nincs olyan, hogy csak hasbol fogyás. Nem lehet irányítani, hogy honnan fogyj. Diéta és edzes és majd lemegy a végén onnan is.
2017. máj. 15. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
A rendszeres edzés miért zárja ki a diétázás lehetőségét,és fordítva?
2017. máj. 15. 12:32
 3/7 A kérdező kommentje:

mert nincs időm egy teljes életmód váltásba, meg egyébként focizok abban szeretnék fejlődni

pl tömeget növelni sem szeretnék, mikor kondiztam azóta fogytam 5 kilót biztos

nem akarok izmos sem lenni

ami szeretnék hogy szép legyen a tartásom és laposabb a hasam

és az idő miatt, pl megkéne tanulni főzni egy új étrendet, saját magam csináljam a bevásárlást, anyukám nagyon finom ételeket csinál, biztos azoktól nagy a hasam, gyakran hús a menü.

Meg amikor edzettem én akkor is szó szerint híztam. Annyi emelkedett a mérleg amennyit nem lett volna szabad, naturálban. Persze biztos valamennyi izom is feljött.

Az igazsághoz hozzátartozik hogy fél évig focicsapat nélkül voltam és szeretek sportolni, van egy kondi pár utcával arrébb. De maga kondis életforma nem jött be.

Pl. az hogy ha melózok egész nap vagy akkor még suliba jártam nincs kedvem lemenni kondiba, egy idő után ez volt.

De focizni akkor is mennék ha 2 napja nem alszok és el lenne törve a lábam annyira szeretem.

Sajnos a kondi nem motivál.

Annyi a célom hogy ne legyek elhízott, meg ugye normális testtartás.

173 cm-hez most 68 kg vagyok

2017. máj. 15. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

bár inkább az a baj, hogy kinyomódik előre a hasam, mert ha hátrahúzom a csípőmet akkor normálisan néz ki, van benne egy kérdőjel, olyan mint Nagy Alekosznak.

Azon meg talán még a diéta sem segít :(

2017. máj. 15. 17:28
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
Akkor sincs csodamódszer. Kalória mínuszban tudsz zsírt leadni. Ehhez kevesebb kalóiát kell bevinned, mint amit elhasználsz. Az edzés segít a kalória felhasználásban, de kell az étrend is.
2017. máj. 15. 17:30
 6/7 A kérdező kommentje:

és miért vannak olyan emberek pl ilyen 40 körüli fószerek akiknek akkor a hasuk mint egy hordó és a lábuk mint egy seprű nyél?

szerintem nincs összefüggésben a dolog, hogy egységesen nő az ember súlya

Van egy haverom kondizik neki kisebb hasa van mint nekem és nagyobb felső teste

Nekem meg pl a combom meg a seggem nagyon izmos

a vállam pedig nagyon gyenge

minden ember más és más

2017. máj. 15. 17:33
 7/7 Cortez70 ***** válasza:
Így van. Minden ember más, eltérő genetikával. Ez adott dolog, hogy ki hová milyen ütemben hízik vagy fogy.
2017. máj. 15. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!