Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sajat vb helyezett testépíto...

Sajat vb helyezett testépíto batyam azt mondta nem tamogat nem segit a gyurasban ez mar 1 eve! Nemakarja lehet elbasszam magam? Dehat aki tul keveset vallal be, az tul sokat neis remeljen nemígyvan?!

Figyelt kérdés

De egy éve is hogy elkezdtem tanulni a testepítést Biokémiai részét is betanultam Mondhatni mindent tudok De olyan ember nincs aki mindent tud a testepítésről Ezt gondolom igaz elmelet!?

Nemmertem feltenni idaig ezt a kerdest neki de tegnap feltettem irtam egy sajat oral kurat kezdesnek, tomegnoveles a cél. Aztmondta bucsuzzak el a majamtol Ez igaz?

Fenykép a ciklus terv ről : [link]

Szerintem elsonek kiprobalva semmi komoly bajom nemlenne

Kura utan szepen nagy dozisba tisztitanam a majam

2 honap pihi,persze nem edzes alol hanem koksz alol

Utanna mar csak szurist tolnek de ez lenyegtelen

Tenyleg nevagjak bele

Szart irtam??

2017. máj. 10. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anapolon 150 mg?????

Egy tablettát szoktak elfelezni és kétszerre beszedni.

Ha ezt végigcsinálod és még regenerálódni tud a májad akkor szerencséd lesz. Én stanával nem tudtam felmenni 30 mg-ra, mert iszonyat fájt a májam.

2017. máj. 10. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Meg mi az a hiú ábránd, hogy túl keveset vállal be,sokat ne reméljen?

Nem értem, miért tablettáktól remélitek a kitűzött célt?

Tömeget növelni nem toxicitás miatt felhalmozódó vizzel kellene, ami utána el is tűnik, hanem visszafogott kalória többlettel!

2017. máj. 10. 23:00
 13/15 Cortez70 ***** válasza:

"Nem értem, miért tablettáktól remélitek a kitűzött célt? "

Mi ez többes szám??? Egyedül csak a kérdező akar itt tablettákat szedni! Mi pont, hogy ellene vagyunk, le is írtuk.

2017. máj. 11. 04:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Téged ismerlek úgyhogy nem feléd volt célzás, hanem a kérdezőre, meg akik esetleg itt olvasgatva kedvet kapnak ilyenekhez, de a tablettás gagyikon belül is az ilyen őrültségekhez, hogy a legmérgezőbbektől majd milyen jó strandfazonuk lesz. :d
2017. máj. 11. 06:48
 15/15 Cortez70 ***** válasza:
Ja okés. :)
2017. máj. 11. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!