Sajat vb helyezett testépíto batyam azt mondta nem tamogat nem segit a gyurasban ez mar 1 eve! Nemakarja lehet elbasszam magam? Dehat aki tul keveset vallal be, az tul sokat neis remeljen nemígyvan?!
De egy éve is hogy elkezdtem tanulni a testepítést Biokémiai részét is betanultam Mondhatni mindent tudok De olyan ember nincs aki mindent tud a testepítésről Ezt gondolom igaz elmelet!?
Nemmertem feltenni idaig ezt a kerdest neki de tegnap feltettem irtam egy sajat oral kurat kezdesnek, tomegnoveles a cél. Aztmondta bucsuzzak el a majamtol Ez igaz?
Fenykép a ciklus terv ről : [link]
Szerintem elsonek kiprobalva semmi komoly bajom nemlenne
Kura utan szepen nagy dozisba tisztitanam a majam
2 honap pihi,persze nem edzes alol hanem koksz alol
Utanna mar csak szurist tolnek de ez lenyegtelen
Tenyleg nevagjak bele
Szart irtam??
Anapolon 150 mg?????
Egy tablettát szoktak elfelezni és kétszerre beszedni.
Ha ezt végigcsinálod és még regenerálódni tud a májad akkor szerencséd lesz. Én stanával nem tudtam felmenni 30 mg-ra, mert iszonyat fájt a májam.
Meg mi az a hiú ábránd, hogy túl keveset vállal be,sokat ne reméljen?
Nem értem, miért tablettáktól remélitek a kitűzött célt?
Tömeget növelni nem toxicitás miatt felhalmozódó vizzel kellene, ami utána el is tűnik, hanem visszafogott kalória többlettel!
"Nem értem, miért tablettáktól remélitek a kitűzött célt? "
Mi ez többes szám??? Egyedül csak a kérdező akar itt tablettákat szedni! Mi pont, hogy ellene vagyunk, le is írtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!