Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen "étrend" megfelel?

Ilyen "étrend" megfelel?

Figyelt kérdés

Idézőjelet azért tettem az étrend szóra, mivel nem nevezném annak. Csak azt kérdezném meg, hogy ilyen kajálás megfelelő-e fogyás/szálkásításhoz? Ez egy átlagos napi kajálásom, eltérő is lehet, de minden nap hasonló. Véleményeket is írhatnátok.

Reggeli (Reggel 7 óra): Vajjal kent félbarna kenyér szalámival, vagy kakaóval.

Ebéd (Délután 14 óra): Tojásrántotta 3 tojással, 1 evőkanálnyi olajban sütve, csipetnyi sóval, félbarna kenyérrel.

Ebéd után, edzés előtt (Délután 18 óra): Ismét tojásrántotta, vagy valami szénhidrát mentes kaja.

Ezek közt próbálok odafigyelni arra, hogy semmi olyat se egyek meg, ami "bűnözésnek" számít.

A többi dolog rendben van. (edzésterv, stb.)

15F 85kg 179cm Kezdő

2017. máj. 9. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ennyit eszek tömegeléskor 1 kajálással, mint te egész nap. Én is 85 kiló vagyok. Ez nem étrend, ez semmi. Olvass inkább, ide sokat kellene írni.
2017. máj. 9. 21:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, azt kifelejtettem hogy szálkísítás a cél, nem tömegelés.

85 kilórol körűlbelűl 75-re.

2017. máj. 10. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak a bevitt és az elégetett kcal számít úgyis . Ha 2000 kcal a szintentartásod és te beviszel 2500 kcalt , de lekardiózol 700-at, akkor fogyni fogsz.
2017. máj. 10. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!