Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindig kellene izomlázat...

Mindig kellene izomlázat éreznem edzést követően másnap?

Figyelt kérdés
Csak ez lehet a jele annak, hogy épülnek az izmok?
2017. máj. 7. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a jele, hogy nősz, erősödsz. Az izomláznak semmi köze ehhez.
2017. máj. 7. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Az izomláznak semmi köze az izomépüléshez, felejtsétek már el ezt a baromságot.
2017. máj. 7. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Ne okoskodjál már!
2017. máj. 7. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
:DDDD ez retardált.
2017. máj. 8. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

igen.

Ja nem.

2017. máj. 8. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem, az izomláz annak a jele, hogy az adott izmaid nincsenek rendesen megedzve. Pár alkalmat követően már nem fog előfordulni.
2017. máj. 8. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez sem igaz. Izomlázas tipus vagyok, több mint 5 év edzés után is simán beledöglök az izomlázba ha túltolom a volument. Haverom 3 hónapja edz kb. soha nincs izomláza, az elején se volt. Pedig hajtom rendesen a nyomorultat. Akinek nincs az örüljön neki akinek van az próbálja kiheverni és megelőzni amennyire lehet. Ennyit kell vele törődni.
2017. máj. 8. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Valószínűleg azért jön elő nálad gyakrabban az izomláz, mert mint mondtad "túltolod a volument". Én szintén személyes tapasztalatból írok. 15 éve kosarazom, és ha rendszeresen edzek, akkor nem szokott probléma lenni. Kivéve, ha egy meccsen többet kell játszani a kelleténél, vagy erősebb az ellenfél, olyankor én is túlnyomom a dolgokat és másnap meg is van ennek a böjtje :) Nekem inkább akkor szokott gáz lenni, ha betegség vagy ilyen-olyan okok miatt 1-2 hetet kiesek a testmozgásból. Akkor az első 1-2 alkalom pokoli tud lenni.
2017. máj. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!