Ha minden izomcsoportra kétszer edzek egy héten, akkor ismétlés és sorozatszám mennyi legyen?
"és a vállal is tudsz segiteni?"
Elmondom én is a vállat:
Vállról nyomás gépen, piramisba 4 széria, 15-10-8-6, majd egyből váltok Arnold nyomásra, a maximális súly 80%-ával, nyomok két szériát kevés pihenővel 10-12 ismétléssel.
Utána oldalemelés gépen vagy kézivel 4x8, döntött 4x8 és utána egyből mellighúzás, szintén 80%-os súllylal, kevés pihenővel 2x10. Ez bedurrant, de úgy, hogy még másnap is feszül a vállam. Persze ezt nem minden edzésen csinálom
hát én otthonra rendeztem be magamnak egy kis egyszemélyes termet, gépeim nincsenek, szóval marad a szabadsúly, Arnold nyomást inkább mellőzném, feleslegesnek vélem ide-oda forditgatni a súlyt, az csak az izületeket nyirja, de nem hiszem hogy jobb lenne mint egy egyszerű nyomás
persze nem értek hozzá de én igy látom:)
vállammal már középsuli óta voltak bajaim, 100%-ban a biztonságra megyek először:) szóval szerintem sose lesz Arnoldozás, de azért köszi:)
van már edzésmúltam igazából, szóval azzal nincs gond csak a heti sorozatszámokkal nem voltam tisztában, mert eddig fix programot követtem és annyira nem matekoztam rajta:)
még egyszer köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!