Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha minden izomcsoportra...

Ha minden izomcsoportra kétszer edzek egy héten, akkor ismétlés és sorozatszám mennyi legyen?

Figyelt kérdés
heti 3 teljes testesről váltok, halálunalmas már
2017. ápr. 27. 11:13
1 2
 11/15 Cortez70 ***** válasza:
Okes.
2017. ápr. 27. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:

"és a vállal is tudsz segiteni?"

Elmondom én is a vállat:

Vállról nyomás gépen, piramisba 4 széria, 15-10-8-6, majd egyből váltok Arnold nyomásra, a maximális súly 80%-ával, nyomok két szériát kevés pihenővel 10-12 ismétléssel.

Utána oldalemelés gépen vagy kézivel 4x8, döntött 4x8 és utána egyből mellighúzás, szintén 80%-os súllylal, kevés pihenővel 2x10. Ez bedurrant, de úgy, hogy még másnap is feszül a vállam. Persze ezt nem minden edzésen csinálom

2017. ápr. 27. 14:13
 13/15 A kérdező kommentje:

hát én otthonra rendeztem be magamnak egy kis egyszemélyes termet, gépeim nincsenek, szóval marad a szabadsúly, Arnold nyomást inkább mellőzném, feleslegesnek vélem ide-oda forditgatni a súlyt, az csak az izületeket nyirja, de nem hiszem hogy jobb lenne mint egy egyszerű nyomás

persze nem értek hozzá de én igy látom:)

2017. ápr. 27. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor rúddal mellről nyomás, az kb. olyan, mint a géppel vállról. Arnold nyomást 1-2 hónapja próbáltam, nekem nagyon bejön, jobban, mint a sima vállról nyomás. Próbáld ki, melyik durrant be jobban. Elvileg nem ízület barát, de nekem nem bántja a vállam.
2017. ápr. 27. 16:16
 15/15 A kérdező kommentje:

vállammal már középsuli óta voltak bajaim, 100%-ban a biztonságra megyek először:) szóval szerintem sose lesz Arnoldozás, de azért köszi:)

van már edzésmúltam igazából, szóval azzal nincs gond csak a heti sorozatszámokkal nem voltam tisztában, mert eddig fix programot követtem és annyira nem matekoztam rajta:)

még egyszer köszi a válaszokat

2017. ápr. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!