Ha minden izomcsoportra kétszer edzek egy héten, akkor ismétlés és sorozatszám mennyi legyen?
értem köszi:)
és a vállal is tudsz segiteni? fekvenyomás egykezessel és kétkezessel is megy, azonkivűl mellről nyomás, ezek után oldalemelés és döntött törzsű oldalemelésből mennyit lenne érdemes?
Én is 2x2-t edzem egy héten. Nem érdemes megrögzötten ragaszkodni adott számú ismétléshez.
Van, hogy hátra csinálok 4x4-et, de van, hogy csak három gyakorlatot. Karra néha csak két gyakorlat megy, mikor mennyit kell pihenni. Nehéz súlyos edzést és a könnyebb, intenzívebbet is variálom. Mondjuk én viszonylag "haladó" vagyok, Te gondolom kezdő, ha eddig teljes testet csináltál.
"7#, ismétlésszámot nem írtam, én sorozatszámrol beszéltem. Nem ugyanaz."
Nem értettem elsőre, hogy mire írod. 4x4-et úgy értem, négy gyakorlat négy sorozattal. Ismétlést én sem írtam. Vagy nem erre gondoltál? Én a kérdezőnek a kérdésére válaszoltam, a válaszaid gondolatmenetét folytatva. Amúgy egyetértek Veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!