Team suleiman szerintetek natural? Ezen a kepen nekem mar fura.
2017. ápr. 25. 14:49
23/31 anonim válasza:
Az meg nem Dél-Amerikában van?
24/31 Cortez70 válasza:
Szaúd Arábia mellett van, nézz utána.
25/31 anonim válasza:
Én is jobbulást kívánok, Cortez,és kitartást!!
27/31 Lazy Lover válasza:
ez úgy naturál mint jay cutler..
28/31 anonim válasza:
jay cutler tényleg naturál, csak iszik fehérje shaket napi 4 X, talán még béres cseppet is szed.
29/31 anonim válasza:
Egyébként az lenne a legjobb ha feltudna mutatni egy olyan tanítványt, aki naturál de tisztességesen néz ki.
Jó dolog hogy ezzel a TSM módszerrel fejlődnek a koxosok, csakhogy amennyiben testéíptés a cél, koxal szinte mindentől fejlődnek.
Nézd meg ezeket a baromi nagy testépítőket instagramon, sokuk olyan videókat posztol ahol gépen teljesen moderált mértékű intenzitással tökéletesen kivitelezett (fent megtart 3 mp-ig, a negatív szakaszt lassan leengedve) gyakorlatokat csinálnak, és ők is úgy néznek ki mint pl Gabi.
30/31 anonim válasza:
Szerintem naturál, a pattanás semmitnem jelent. Nekem még serdülőkorbna volt nagyon sok a hátamon,vállamon most pedig 24 évesen azóta is ott a hegek és jönnek ki a pattanások folyamatosan és nem kokszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!