Team suleiman szerintetek natural? Ezen a kepen nekem mar fura.
Hogy lenne naturál?
1. Tudja honnan kell beszerezni a koxot
2. tudja hogyan kell használni, úgy hogy ne nőjjön harmadik melle
3. Nagyon súlyos gericsérülése volt (koxot pro atlétáknál is hazsnálnak gyors regenerálódás miatt is)
4. Kb ugyan akkor mint a nyíltan bevallott szétkoxolt tanítványai
5. Nem tud a rossz gerince miatt se felhúzást, se katonanyomást, se guggolást csinálni (Enélkül nem leszel nagy naturálban)
6. Fitnessből él meg, kox nélkül ez nem lehetséges.
Cortez, jobbulást, de ebben az araboknak jobb a genetikája, mert több a tesztójuk nem értek egyet.
A másodlagos nemi jellemben ami miatt a tesztó felelős elmondható általánosságban hogy erősebb a szőrzetük, mélyebb a hangjuk, dep l átlagban sokkal alacsonyabbak mint az északi típusúak (amit szintén a természetes tesztó szint határoz meg)
Sőt bőrön viszont látványosabban látszik az izom, de ennyi.
Ok maradjunk annyiban, hogy amiket felsoroltam előbb azokkal nem 100%-ig biztosan megvádolom azzal hogy kamunaturál, csk ezek miatt feltételezem hogy esetleg nem az.
Kicist már ideges vagyok az összes fitnessesre mert 95%-uk kamuzik ak oxról, de lehet hogy ő a kisebb becsületes %-ba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!