Normális e, ha tömegnövelésnél nagyon sokat (napi 2-3-4 alkalom) kell nagywc-re járnom? Vagy valamit nem bír a gyomrom?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 13:20
1/20 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert hasonló cipőben járok.
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem egész nap szarni kell.A suliban is rengetegszer elmentem már,mert nem bírtam
2017. ápr. 23. 13:31
3/20 anonim válasza:
Normális állagú ? Ha fosol akkor nyílván nem bírja.
5/20 A kérdező kommentje:
Nem fosok.Normális állagú.De akkor is muszály ennyit szarni?Egyszerűen már túl sok időt elvesz az életemből.Meg drága mulattság állandóan a buszmegállói fizetös wc-be járkálni.Az iskolában elmenni meg olyan kellemetlen.Még be sem lehet zárni a wc ajtót
2017. ápr. 23. 13:44
7/20 anonim válasza:
Nekem pl nitro pure whey-től volt ez, iso wheytől semmi bajom nincs.
8/20 A kérdező kommentje:
Én scitec 100% whey proteint iszom.De eddig is ittam,nem volt bajom.Most,hogy elkezdtem diétázni,újra elég napi 1x szarnom.De a fehérjét ugyan úgy iszom
2017. ápr. 23. 14:02
10/20 anonim válasza:
Ha sokat eszel, sokat szarsz. Ha sokat iszol, sokat pisálsz. Próbáld feldolgozni, hogy ez egy halandó sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!