Daniel Barna kérdése:
Egy hét alatt lehet látható változás rajtam?
Figyelt kérdés
Sok dolgot próbáltam, például 28 napon keresztüli erősítést, mindennapos biciklizést, sújzózást.. de semmi nincs rajtam mint izom. tudtok tippeket adni hogy mit csináljak?2017. ápr. 22. 22:10
1/4 Zedricht válasza:
Nem lesz ha minden nap csinálod, és nem növeled a súlyt.
2/4 anonim válasza:
Mi a cel? Tomegnoveles? Ha nem eszel eleget, nincs amit beepitsen a szervezet. Nem fogsz fejlodni. De ez eleg keves info amit leirtal...
3/4 Cortez70 válasza:
Egy hét alatt semmi nem lesz. Egy jó forma az év- évek meloja. Olvasd el az alapismereteket, keress rá. Google: alapismeretek.
4/4 anonim válasza:
Fél év alatt nagyon sokat lehet fejlődni, de te nem fogsz, mert gőzöd sincs az edzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!