Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelek. Ha néha, havonta...

Tömegelek. Ha néha, havonta egy zacsko chips becsuszik az baj? Ki mennyire vonja meg a rágcsát, edességet?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 20:26
1 2
 1/15 anonim válasza:
szerintem az teljesen jo
2017. ápr. 19. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Az igen nagy, baj komoly testépítő diétát kell követned, hogy tartani tudd a formát.

Nézd Lazar Angelovot, ő nem kajál félre.

Ahogy a mondás tartja:

Sok kicsi sokra megy.

Sok lúd disznót győz.

Ha keményen edzel, nem kajálsz félre, akkor elérheted Angelov szintjét, de ehhez olyan mentális képesség is kell. De hát lehet itt mondani bármit, ez a 21. század.

Nem várhatom el az Y generációtól az akarat erőt, de mindent bele.

2017. ápr. 19. 20:59
 3/15 Zedricht ***** válasza:
Ja, meg ha Lazar akarsz lenni nyomjad a cuccokat is.
2017. ápr. 19. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Remelem ez a Lazar Angelovos komment csak valami szarkasztikus trollkodás akart lenni, mert ennyire senki nem lehet segghülye, hogy ezeket komolyba leírja.
2017. ápr. 19. 21:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja de szerintem ő ezt el is hiszi nem baj
2017. ápr. 19. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Havi egy zacskó chips, ezt komolyan gondolod? :D Az kb. semmi.

A rágcsa és az édesség jó esetben egészséges és valaki szálkásításkor is naponta alkalmazhatja, ez még nem mond semmit. A chipset valamiért szeretik üldözni, nekem OK, bár én csak házit eszem. De a boltban sem ez a legrosszabb étel, az biztos. Havi egy alkalommal szinte bármi belefér, ami nem konkrétan mérgező...

2017. ápr. 19. 22:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokan azt mondjak hogy a chips a sok olaj miatt. De gondolom ha tartok mértéket, nem probléma
2017. ápr. 20. 06:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Én semmit nem eszem amit nem én kéazítek... de megtanultam chipset csinállni, szóval ezzel sincs gond..
2017. ápr. 20. 07:33
 9/15 anonim ***** válasza:
A transzzsír miatt hulladék a bolti chips. De ha néha bedobsz egy zacsit nem ettől fog valószínűleg leállni a keringésed meg a szíved.
2017. ápr. 20. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy off-szezonban még a legnagyobbak is tartanak heti 1 csaló napot..aki meg hobbiból űzi..nyugodtan, semmi bajod nem lesz.
2017. ápr. 20. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!