Szálkásítok, de csak az izom megy le, viszont ugyan olyan dagadt vagyok. Miért van ez?
- Túl nagy deficit (max 500kalóriával egyél többet, mint a napi szükségleted, ennyi egyébként az ajánlott is, bőr szempontjából)
- Kevés fehérje (vagy az egész makró arány sz@r)
- Vitaminok, ásványi anyagok hiánya
- Túl kevés edzés, vagy kevés a heti össz volumen.(remélem nem 1200 ismétléstől akarsz szálkásodni)
Ha minden rendben lenne, (kérlem) próbáld ki a ketogén diétát, (folyamatosan állj át, ne egyik napról a másikra), sokak szerint (és szerintem is) sokkal izommegtartóbb.
3-asnak.én is most próbáltam ki a ketogén diétát,azon belül is a ciklikus diétát.1 hetet bírtam :S
vasárnaptól-péntekig csak zsír ment meg kevéske fehérje(1 hét alatt lement 2 kg),aztán jött a szombati ch töltés:magas fehérje,nagyon magas ch,alacsony zsír, megehettem vagy 600g ch-t 90 kilósan ez nekem rengeteg volt szerintem.vasárnapra belázasodtam,hánytam,meg olyan érdekes dolog történt hogy egyszer fostam egyszer meg székrekedésem volt,ez kb 30 percenként váltakozott,iszonyat fájt a gyomrom,akárhogy feküdhettem.most már kezd javulni.25 évesen soha nem volt ilyen probléma a gyomrommal,nálam ennyi volt a keto diéta.
#7!
Talán nem kellett volna egyből 600 g ch-t bezabálni? Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!