Testépítés befolyásolja a futásomat? Attól nem tudok futni hogy be vannak állva az izmaim, ez lehetséges?
Hát pedig lelassultál. Szerintem nem edződött meg a keringésed, az az 5 kiló izom meg erősebb érrendszert igényel.
Olyan mintha a Ferrariba Trabant motort raknál. A motor a keringésed, a Ferrari meg a tested. Hiába van rajtad izom, ha nincs meg a keringés. Ha gyenge a keringésed, akkor meg nem bírod ropni neki és máris lassabb vagy.
Ez igy igaz ahogy az utolsó irja! Pár kg izom is tud ám lassitani. Én 55kg voltam, most 70kg és az a 15kg plusz ami izom+zsir vegyesen bizony bizony szivatott mikor készültem fizikaira 2km-es futásnál.. Simán le is lehet tapadva ha nincs nyújtás, az mindig kell kötelezően edzés után. Nem is értem hogy lehet ugy edzeni h nincs bemelegités vagy nyújtás de komolyan, ha meg gáz van akkor meg sirnak.
Én még vitaminra is gondolok, nem-e hiányod van, sokan csak veszik a fehérjét oszt csókolom, pedig bizony a vitaminnak van az egyik legnagyobb szerepe. Hisz ha nincs fehérje akkor max nem fejlődsz gyorsan, de ha nincs vitamin mennyiséged amit ki adsz magadból és nem pótlod abból sérülés lesz és nem tudom melyik a jobb az ha nem fejlődsz gyorsan vagy ha 2-3 hónapot ki kell hagynod... Én is megszivtam már vele. Ezt sajna sokan elfelejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!