Reggeli éhgyomros edzéssel nem vesztek túl sok izmot?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a testépítést, mivel ülőmunkát végzek és hiába próbáltam figyelni az étkezésre, így is felszaladt pár kg. Testépítés mellett zsákolni szoktam, általában délután. Egyik ismerősöm azt javasolta, hogy néha próbáljam meg reggel éhgyomorra is, úgy egy kicsit még hatékonyabb tud lenni. Van ennek valóságalapja, vagy csak amolyan edzőtermekben terjedő butaság, ami szájról-szájra megy? Előre is köszönöm a segítségeteket.2017. ápr. 12. 18:00
1/4 anonim válasza:
Ha esetleg lenne rajtad 20 kiló izom túlsúly amit magadra raktál 5-6 év edzéssel, akkor azt mondanám, hogy igyál előtte mondjuk BCAA-t, addig ne is parázz ilyenen.
2/4 Cortez70 válasza:
Nem lesz izomvesztés. Talán picit többet használsz zsírból reggel, mivel alacsonyan van a vércukor szint. De igazából a napi kalória mérleg számít.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Igazából azt vettem észre, hogy manapság már nem is az a nehéz, hogy lejárj edzeni... hanem hogy ki tudd válogatni a sok cikk és tanács közül, hogy mi hasznos és mi nem. :)
2017. ápr. 12. 18:28
4/4 anonim válasza:
Ez igaz.Sok a butaság. Gyakorlatilag nem kell aggódj ilyenek miatt ha számít is minimálisat amíg nem vagy erős haladó szinten. De hatásosabb se lesz ha éhgyomorra megy. Napi össz kalória bevitel,felhasználás számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!