Dósa Zsolt Brendon kérdése:
Hogyan szedjem a jumbot?
Figyelt kérdés
Vettem egy sima jumbot.
Hogyan adagoljam??
133g van ra irva azt ertem is,de az hany adagolo kanal?
Az van oda irva 133g(2 1/3 adagolokanal),de ahigy neztem az meg egy teljes adagolo kanal sincs.
Mennyi kell belole
A kanal alljara 90ml van irva.
2017. ápr. 9. 15:30
1/14 anonim válasza:
Tegyél bele 2 púpos adagolókanálnyit, és elég is szerintem.
2/14 A kérdező kommentje:
Az 133g?
2017. ápr. 9. 15:43
4/14 anonim válasza:
Jobban teszed ha sehogy.
Egy rossz vicc az egész.
Egyél rendes ételt.
6/14 A kérdező kommentje:
Mar megvettem nem velemenyt kerek a jumborol hanem valaszt a kerdesemre.
Koszonom :)
2017. ápr. 9. 16:41
8/14 anonim válasza:
Ha mar megvetted, csak edzes utan fogyaszd, de legkozelebb ne vegyel, ha jot akarsz az egeszsegednek es nem akarsz lehuzva lenni.
9/14 anonim válasza:
Amúgy meg ja,cukorkupac az egész,az a kisebb baj,hogy megvetted,az a nagyobb baj,hogy a következő kérdést itt pont te tetted fel az étrendről....máskor nézz utána hamarabb,mielőtt megveszel valamit,jó tanács.
10/14 A kérdező kommentje:
Valaszt kapok arra hogy mennyi adagolo kanal? Ha 90ml van a kanalra irva es 133g egy adag?
2017. ápr. 9. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!