Ezzel hány kilót tudok kb fogyni? 12l
Figyelt kérdés
168cm vagyok és 57kg. Ezt akarom elkezdeni a kutyámmal. A 6.hét végére mennyit tudnék lefogyni?
2017. ápr. 7. 21:52
1/3 palilaci válasza:
Pont idealis a sulyod. 12 eves vagy, nem fogynod kell hanem noni.
2/3 palilaci válasza:
De csinalhatod. Viszont mindenkepp futocipovel. Meg amugy ezt igy nem lehet megmondani. Valakinek fel ora intenziv futas 1000 kaloriat eget, valakinek meg csak 200at. Miert? Mert minel tobb izmod van annal tobb kaloriat hasznalsz el. A fogyas = kaloriadeficit azaz tobb kaloriat egetsz mint amennyit felhasznalsz. Pl eddig napi 1500kcalt ettel es ezzel tartod a sulyod, de ha eljarsz futni akkor ott elegetsz pl 300 kcalt, igy azt a -300 kcalt a szervezeted (ha jo az etrend) a zsirbol fedezi. Ha nem akkor az izmokbol is boven. Szoval osszetettebb ezaz egesz futos fogyosdi mint amilyennek elsore latszik. Neked felesleges ezzel torodnod. Fejlodo szervezet vagy. 2-3 ev mulva meg magadra sem fogsz ismerni. Mondjuk heti par km futas artani nem art. De megegszer irom, ebbol nincs hova fogynod. Mert nem vagy tulsulyos.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy ideje tartom az 55-60 kilót:) Ezt szerintem csinálni fogom, jól hangzik! :) Muszály a futócipő? Murván kocognék a rendes cipőmben, most nem akarom a szüleimet ezzel is terhelni, nemrég kellett új telefont venni nekem, a réginek befellegzett. Majd meglátjuk mi lesz a vége, 17.én kezdem, hetente írok fejleményeket!
2017. ápr. 7. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!