Miért néz ki jobban a barátnőm teste, mint az enyém, ha kevesebbet fogyott?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, nagy, de azonos súlyról indultunk mindketten a diétának, én kicsit többet is fogytam, ő mégis jobban néz ki. Nekem zsíros maradt a felső combom és X a lábam neki viszont tök jól néz ki... Miért van ez? Genetika?2017. ápr. 7. 12:29
3/5 anonim válasza:
Gondolom nem ugyanazt ettètek, màs az edzèsetek, genetika. Ha te többet is fogytàl, az egy dolog, de ha pl. nem erősìtettèl, formàsodtàl, akkor èrtelemszerűen nincs olyan szèp formàd a kevesebb sùly ellenère. Ezèrt mondjuk hogu ne a mèrleget, tükröd figyeld.
4/5 anonim válasza:
Az X lábat nem fogja eltüntetni semmi. Genetika.
5/5 anonim válasza:
jobbak az arányai,pl derék-csípőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!