Valaki fogyott már úgy, hogy csupán elkezdett valamivel kevesebbet enni?
Nagy édességfüggő vagyok, ezért nálam a drasztikus váltások/diéták nem működnek, mert pár nap után feladom. :(
Viszont most egy hete már kevesebbet eszem jóval a szokásosnál, de nem éhezek, csak elhagytam a "szemét" kajákat, és édességből is csak egészségesebb verziót eszek, és nem hegyekben persze. Egy hét alatt olyan 1 kiló ment le, de attól félek, hogy ez meg fog állni.
Ti hogyan fogytatok le életmódváltással?
Utolsó, a hús egészségtelen, de az édesítőszer nem? Logic?
Amúgy én a kaloriabazis.hu oldalt használom és ha nem rontom el a számlálást, akkor egész jól szokott menni. :p
A párom mindig így fogy, sosem változtat az életmódján fogyás miatt. A kalóriadeficittől fogyunk s nála mindig sikeres is ez (én is fogynék deficitben, az én szervezetem is engedelmeskedik a termodinamika törvényeinek, de mivel a legtöbb étrenden éhezem úgy, nem csinálom). Utána úgy eszik, mint előtte s ugyanúgy súlyt tart vele, a hízásai extra esetekben történnek, amuikor elmarad a mozgás, mert szabadságon van meg efféle, nem zabálós fajta (csak igen sokat eszik, mert kell neki az energia).
Aki visszatér a gyors hízást hozó táplálkozására, az nyilván újra hízni fog.
Te, kérdező, életmódot is váltottál, így pláne hatékonynak kell lennie a fogyásodnak, amennyiben összejön a deficit (nálad láthatóan ez megvan. amikor én életmódot váltottam és sokkal kevesebbet ettem, nem fogytam, mert a kevesebb is sok volt).
Az 1 kiló majd bizonyára csökken (ez is lehet, hogy többé-kevésbé víz), hacsak nem mozogsz sokat, de nem baj, a stabil lassabb fogyás teljesen jó.
ha sz*r szemét kaját eszel egész nap, és egyszer csak kevesebbet viszel be belőle, attól az még sz*r marad...
egyrészt nagyon sokat kéne edzened és az édességeket edzés után enni azonnal, akkor ártasz vele legkevésbé, vagy átállni a vegán kajálásra, és abból is gyümölcsturmix gyümölcsturmix hátán, 0 zsírbevitellel és mozgással még megoldható lenne az édes íz iránti sóvárgásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!