Lehetséges, hogy erősödtem szálkásításnál?
Figyelt kérdés
1 hete szálkásítok.De a súlyokon eddig nem kellett csökkentenem.Az okdalemelést meg növeltem is egy fokkal.2017. ápr. 6. 06:48
2/10 Cortez70 válasza:
Lehet, ha messze vagy még a genetikai maxodtol. Vagyis viszonylag kezdő vagy.
3/10 Cortez70 válasza:
Ja meg még csak egy hete szalkasitasz, ami nokedli.
4/10 anonim válasza:
1 hét alatt, lehet, hogy a glikogén raktáraid még észre sem vették, hogy szálkásítasz :D
5/10 A kérdező kommentje:
1 hét alatt már le lehet adni 1 kg zsírt.Látom is magamon,hogy szálkásabb,formásabb vagyok.
Nem vagyok kezdő
2017. ápr. 6. 15:29
7/10 A kérdező kommentje:
3 éve.Ahhoz képest szar a forma,mert szar volt az étrend sokáig
2017. ápr. 6. 16:51
8/10 Cortez70 válasza:
Akkor még messze vagy a genetikai maxodtol, ha nem jó a forma. Így erosodhetsz a szalkasitas elején.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom azt,hogy szar vagyok,csak rendes étrenddel többet tudtam volna kihozni ennyi idő alatt.
Itt egy kép
2017. ápr. 6. 17:19
10/10 Cortez70 válasza:
A karon és a vallon jó a tömeg, a mell van lemaradva szerintem. Ebből a szögből ítélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!