Szálkásításnál jöhet vissza izomtömeg?
Figyelt kérdés
Elkapott ez a hányás hasmenés vírus.Mindent kihánytam,kifostam.Majdnem egy hétig koplaltam.De pont száljásítok.Szóval vesztettem izomtömeget is.Elég sokat fogytak ezslatt az egy hét alatt.Ha folytatom a szálkásítást,elkezdek újra edzeni,visszajöhet közben az izomtömeg?Végülis nem új izmot építek,csak a régit hozom vissza.Vagy álljak vissza tömegnövelésre?2017. ápr. 1. 20:16
1/4 Cortez70 válasza:
Visszajön a forma, mivel inkább ch és víz mehetett le ennyi idő alatt.
2/4 anonim válasza:
Nem uj izmot epitesz, csak a regit hozod vissza. A mostanihoz kepest a regi is uj.😃😉
Egyebkent sok izom nem mehetett le, inkabb csak kiurultel, es lement a viz. Visszajon nagy resze eleg hamar.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem.De ami kis izom lement,az ilyenkor is visszajöhet?Mert ugye van izommemória meg ilyenek.Meg nagyon el is vagyok gyengülve.Szóval szerintem ment le izom.Ha víz és ch ment volna le,nem kéne szálkásabbnak lennem?Az erő,amit most legyengültem,az viszajöhet?
2017. ápr. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!