A fenekemben miért nem érzek soha izomlázat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 19:15
1/9 A kérdező kommentje:
Akár mit csinálok, soha nincs ott izomlázam. Kitörés, guggolás, guggolás keretben, lábtoló gép, bicikli ülve-állva, sorolhatnám.
2017. ápr. 3. 19:18
2/9 anonim válasza:
Még mindig nem feltétele az izomláz az izomépülésnek, vagy a helyes gyakorlatvégzésnek.
3/9 anonim válasza:
szia :)
próbáld meg kicsit több súllyal végezni az edzésed, lehet nem terheled eléggé... de egyébként ha látod, hogy fejlődsz izomláz nélkül, akkor nem kell aggódni.
nekem is már egy ideje nem nagyon van izomláz láb/fenék tájon, de ettől függetlenül fejlődött. :)
4/9 A kérdező kommentje:
20 éve sportolok és mindenhol éreztem már izomlázat, de a fenekemben soha. Csak ezért kérdeztem. Nem egy agyhalott gyúrós vagyok, aki mindenáron nagy állat akar lenni.
2017. ápr. 4. 18:55
5/9 anonim válasza:
20 éve csinálod, és csak most kezdett el zavarni?
6/9 anonim válasza:
Lehet személyeskedni, agyhalott gyúrósozni ha ettől kevésbé érzed hülyének magad, de attól még a tény az tény marad, leírom mégegyszer hátha felfogod és látod a jó szándékot bennem: az izomláznak semmi köze az izomépüléshez, illetve egyáltalán nem jelzi vissza azt, hogy helyes volt a gyakorlatvégzés. Sajnálom, hogy 20 év sportmúlt után neked ez új, de sose késő tanulni. Puszi
7/9 A kérdező kommentje:
XD! Ti tényleg fogyatékosok vagytok!
2017. ápr. 4. 20:32
8/9 anonim válasza:
Bizonyára mi vagyunk a fogyatékosok, te meg hatalmas "sportoló" ;)
9/9 anonim válasza:
Itt mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!